Uitkijken naar vrijdagavond!

Het is eindelijk vrijdagavond, startschot voor het weekend. Voor de meesten van jullie betekent dit uitblazen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Omwille van m’n beroep is dit weekendgevoel niet elke week voor mij van toepassing. Toch kijk ik ook telkens reikhalzend uit naar vrijdagavond wanneer ik m’n groentepakket mag afhalen bij het lokale afhaalpunt in Gent.

Elke week opnieuw, rechtstreeks van bij de bio-boer, een kleurrijk verrassingspakket vol bio-dynamische, lokale seizoensgroenten geleverd door De Zonnekouter. Voor wie het eens wil uitproberen is er mogelijkheid tot het nemen van een proefabonnement voor een maand.

Het pakket bepaalt grotendeels m’n menu voor de komende week. Dit heeft m’n leven voor een groot deel vereenvoudigd. Het maakt het mogelijk doelgerichter inkopen te doen en bijgevolg onnodige verpakkingen en verspilling  van eten te vermijden. Deze week kreeg ik veldsla, knolselder, spitskool, bloemkool, ajuin en wortelen… Ik heb alvast een paar ideetjes voor recepten. Tips een recepten van jullie zijn altijd welkom!

Fijn weekend aan iedereen en zalige Bio-groenten!
Ortja

 

12244447_10207757072625300_7818302591149045302_o.


One thought on “Uitkijken naar vrijdagavond!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s