ORTJA

cropped-11770688_846871165400365_1126834091_o.jpgIk ben Ortja Wille, stadsmeisje met een groot verlangen om bewust, eenvoudig en duurzaam te leven ondanks alle uitdagingen die de stad met zich meebrengt. Ik geloof dat dit mogelijk is zonder hiervoor te moeten inboeten aan stijl of comfort, in tegendeel!

Op werkdagen ben ik verpleegkundige op een kinderafdeling voor intensieve zorgen. In m’n vrije tijd kan je me meestal wel xxvinden met de neus in een boek, het hoofd in de wolken, maar altijd met beide voeten stevig op de grond en het hart op de tong.

Met oog en camera zoek ik elke dag groot geluk in kleine hoekjes. Ik hou van woorden en van koffie, van vulpotloden en van kleine porseleinen kopjes, maar bovenal van m’n vrienden, familie en van het leven!

De rechtstreekse invloed van m’n gedrag op het milieu baart me zorgen. Daarom wil ik graag een bewustere consument worden. Door middel van deze blog geef ik een inkijk op m’n reilen en zeilen, m’n vallen en opstaan. Ik neem jullie mee op m’n zoektocht. Zo hoop ik een platform te creëren van waaruit ik de ‘big picture’ niet uit het oog verlies en waarop ik in dialoog kan treden met jullie als klankbord voor m’n ideeën en opinies.

Schermafbeelding 2016-08-04 om 23.34.18

Schermafbeelding 2016-08-04 om 23.25.50-HUMO 23/05/2016

-Ortja Wille, 23/05/2016 (Lees meer op: www.humo.be)

Hoe het allemaal begon en wat uiteindelijk de concrete aanleiding gaf tot actie kunnen jullie hier lezen.

HOE HET BEGON
HOE HET BEGON: Ortja
MIJN AFVAL
MIJN AFVAL 2015 – 2016: Ortja

De praktische uitvoering van m’n leven met minder afval en allerhande tips & tricks zijn te vinden onder de verschillende rubrieken.

Aan de hand van blogposts door mezelf en gastbloggers hoop ik jullie regelmatig op de hoogte te houden van o.a. m’n experimenten, ervaringen, ontdekkingen en ontmoetingen.

Ik kijk uit naar actie en reactie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s