OHNE 2

OHNE
OHNE 2
De tweede OHNE winkel die op 13 mei opende in de Elizabethlaan is in grote mate geïnspireerd door de  eerste winkel (Steendam 59), maar iets groter en met een lichtjes verschillend assortiment.

Zo is er naast het 100% vegetarisch voedingsaanbod, meer plaats voor non-food zoals keuken-en badkamergerief, bekers, tandenborstels… dit alles natuurlijk biologisch of lokaal geproduceerd.

 

Waar:
Koningin Elisabethlaan 22
9000 Gent

Openingsuren:

MAANDAG 10u. 19u.
DINSDAG 10u. 19u.
WOENSDAG 10u. 19u.
DONDERDAG 10u. 19u.
VRIJDAG 10u. 18u.
ZATERDAG 10u. 18u.
ZONDAG gesloten

OHNE is de eerste winkel in Gent die dagdagelijkse verbruiksproducten aanbiedt op een afvalarme manier. OHNE steunt daarbij op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch. Dankzij korte ketens en lokale productie vermijdt OHNE lange transporten en de vele verpakkingen.

Het nieuwe concept wilt consumenten moeiteloos over de streep halen om hun koopgewoontes aan te passen naar een milieubewuster koopgedrag. OHNE vraagt dan ook aan de consument om zelf herbruikbare potten of zakken mee te brengen naar de winkel en deze te vullen naar hartenlust.

Onze ambitie is onder meer om een centrale plaats te worden voor producten uit Gent en omstreken. Ben je een lokale producent en deel je onze overtuigingen? Ben je op zoek naar de juiste afzetmarkt? Ben je kleinschalig of seizoensgebonden? Des te beter, we juichen het toe. We bieden jouw producten graag in onze winkel aan. Twijfel niet om met ons contact op te nemen.