OHNE

OHNE
OHNE

 

OHNE is de eerste winkel in Gent die dagdagelijkse verbruiksproducten aanbiedt op een afvalarme manier. OHNE steunt daarbij op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch. Dankzij korte ketens en lokale productie vermijdt OHNE lange transporten en de vele verpakkingen.

Het nieuwe concept wilt consumenten moeiteloos over de streep halen om hun koopgewoontes aan te passen naar een milieubewuster koopgedrag. OHNE vraagt dan ook aan de consument om zelf herbruikbare potten of zakken mee te brengen naar de winkel en deze te vullen naar hartenlust.

Onze ambitie is onder meer om een centrale plaats te worden voor producten uit Gent en omstreken. Ben je een lokale producent en deel je onze overtuigingen? Ben je op zoek naar de juiste afzetmarkt? Ben je kleinschalig of seizoensgebonden? Des te beter, we juichen het toe. We bieden jouw producten graag in onze winkel aan. Twijfel niet om met ons contact op te nemen.

Locatie:
Steendam 69
9000 Gent

Openingsuren:

MAANDAG 10u. 19u.
DINSDAG 10u. 19u.
WOENSDAG 10u. 19u.
DONDERDAG 10u. 19u.
VRIJDAG 10u. 18u.
ZATERDAG 10u. 18u.
ZONDAG gesloten

Je kan er er noten, kaas, brood, yoghurt, soms melk, zeep, shampoo, allerlei soorten ontbijtgranen (oa heerlijke granola), haver, rozijnen, suiker, pasta, eieren, boter, chocolade en koekjes (dat scheelt echt een hele hoop verpakking), etc.

Verder kan je ook wasmiddel, shampoo, kuisproducten etc kopen.

Ook kan je hier allerlei accesoires kopen om afvalvrij door het leven te gaan, oa de glazen potten, menstruatiecup, katoenen zakjes, zakjes voor je boterhammen (boc n roll), lunchboxen, etc

Check zeker hun website om te zien wat ze nog allemaal aanbieden!

image