Tante rosa

tante_rosa

Tante Rosa

Webshop uit gent voor de ladies. Je vindt hier inlegkruisjes, maandverbanden, menstruatiecups, borstvoedingspads en toebehoren, alles herbruikbaar en zonder afval dus, we love it!

“Het begon allemaal met luiers, wasbare luiers. Toen zoon Warren net geboren was, besloten we om katoen te gaan. We waren bijzonder geschokt door de hoeveelheid vieze stinkende pampertjes. Ons enthousiasme resulteerde in de website kleinspook.be.  Maar waarom wasbare luiers gebruiken voor je kindjes, maar zelf wel maandelijks een heleboel weggooien? Waarom bezorgd zijn over irritatie aan baby’s billetjes en zelf chemische brol gebruiken? Waarom zoveel uitgeven aan wegwerp? En plots was ze er, de gespecialiseerde webshop voor wasbaar maandverbanden en menstruatiecups.

We hopen dat je hier op onze website meer info vindt over de cupjes en maandverbanden. Maar als je toch nog vragen of twijfels hebt, kan je bij één van onze consulenten terecht, of bij mij. We organiseren ook regelmatig infosessies en cupparty’s. Dus hou zeker onze kalender in de gaten. En als er iets is, gelijk wat, dan horen we het graag.” (Elisabeth De Vos. Lees hier ook haar gastblog voor schonestadsmeisje)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s