STAP 1: ONTROMMEL

Het ontrommelen van onze badkamer was mijn beste stap naar een afvalvrije badkamer. Doe al je badkamerspullen in een doos en haal er de komende weken uit wat je nodig hebt. In mijn geval was dit heel erg weinig. Doosjes vol producten die ik niet gebruikte bleven zitten, Juweeltjes, kettingen bleven onaangeroerd. Zo heb ik ook beslist om enkel over te houden wat ik gebruik en dan voor alternatieven te zoeken voor de producten waar er verpakkingen rond zitten. Het voelt geweldig aan enkel nog de voorwerpen te zien die ik echt gebruik. Een versimpeling van mijn leven die heerlijk aanvoelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s